romantische trouwlocatie
prachtige trouwlocatie veluwe
trouwlocatie apeldoorn veluwe

Prachtige trouwlocatie Veluwe (gemeente Apeldoorn)

9,1 (7 beoordelingen)

Trouwen nabij Apeldoorn en op zoek naar een prachtige locatie om één van de meest bijzondere dagen uit uw leven te vieren? De meest bijzondere en romantische trouwlocatie op de Veluwe vindt u bij Het Ei van Columbus in gemeente Apeldoorn (Beekbergen).

Jullie persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Wij zullen er alles aan doen om jullie bruiloft tot een onvergetelijke, intieme en romantische dag te maken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. En niet geheel onbelangrijk, tegen zeer betaalbare prijzen! Bekijk bijvoorbeeld eens onze Super Trouw-deal, onderaan deze pagina.  

Unieke trouwlocatie op de Veluwe 

Droomt u er van om één van de meest mooie dagen uit uw leven, uw trouwdag, te vieren op een unieke en natuurrijke trouwlocatie op de Veluwe? De locatie van Het Ei van Columbus biedt deze mogelijkheid! Onze trouwlocatie is gelegen in Beekbergen midden op de Veluwe te midden van de prachtige natuur. Zowel binnen als buiten is het erg goed vertoeven. Van een kleinschalige huwelijksdag met een intiem en klein gezelschap, tot een groot feest met live muziek, optredens en 350 genodigden, door de unieke ligging is werkelijk alles mogelijk bij Het Ei van Columbus.

Huwelijkslocatie op de Veluwe met ruime mogelijkheden

Onze trouwlocatie op de Veluwe is werkelijk van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor zowel de ceremonie, een aansluitend diner en trouwfeest. In de zomer beschikken wij over een prachtig en ruim aangelegd terras midden in de bossen. Buiten trouwen is dan zeer aan te raden. Met partytenten, muziek en vuurkorven is gezelligheid tot in de late uurtjes gegarandeerd. En in de winter gezellig bij een warm haardvuur, in ons gezellige en warm aangeklede restaurant.

Na het officiële gedeelte een overheerlijk diner, buffet of misschien wel een barbecue? En wat dacht u van een onvergetelijke feestavond met uw favoriete band? Onze locatie leent zich namelijk perfect als feestlocatieZelfs de jongste gasten hoeven zich bij het Ei van Columbus niet te vervelen: knutselen, spelletjes spelen of op het springkussen. Wij hebben volop speelgelegenheid. Kortom, onze huwelijkslocatie biedt ruimte voor al uw wensen.

Goedkope trouwlocatie in Apeldoorn? Bekijk onze deals!

Om u een goed beeld te geven van de betaalbare mogelijkheden bij de trouwlocatie van het Ei van Columbus en om u te inspireren hebben wij verschillende trouw-deals voor u samengesteld. Zo krijgt u een goed idee wat zoal mogelijk is. Deze deals zijn enkel bedoeld als suggesties. Natuurlijk is elke bruiloft maatwerk en zijn jullie persoonlijke wensen voor de trouwdag altijd doorslaggevend.

Overweegt u om doordeweeks te trouwen? Bij bruiloften op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag geven wij 5% korting op de gehele bruiloft. Voor kinderen hanteren wij speciale prijzen.

Nieuwsgierig geworden naar onze trouwlocatie op de Veluwe?

Meer informatie?

Natuurlijk zijn jullie persoonlijke wensen doorslaggevend voor de uiteindelijke samenstelling. Maakt u voor meer informatie over onze bijzondere trouwlocatie op de Veluwe een afspraak, zodat wij onder het genot van een kopje koffie, voor u een passende offerte kunnen maken.

uw bruiloft in apeldoorn