Bruiloften

Prachtige trouwlocatie Veluwe nabij Apeldoorn in Beekbergen 

Trouwen nabij Apeldoorn en op zoek naar een prachtige locatie om één van de meest bijzondere dagen uit uw leven te vieren? De meest bijzondere en romantische trouwlocatie op de Veluwe vindt u in Beekbergen, nabij Apeldoorn. Welkom bij Het Ei van Columbus.

Jullie persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Wij zullen er alles aan doen om jullie bruiloft tot een onvergetelijke, intieme en romantische dag te maken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. En niet geheel onbelangrijk, tegen zeer betaalbare prijzen! Bekijk bijvoorbeeld eens onze Super Trouw-deal, onderaan deze pagina. Zie ook onze arragementdeals. 

Alles is mogelijk!

Gelegen in Beekbergen midden op de Veluwe te midden van de prachtige natuur, is het zowel binnen als buiten erg goed vertoeven. Van een kleinschalige huwelijksdag met een intiem en klein gezelschap, tot een groot feest met live muziek, optredens en 350 genodigden, door de unieke ligging is werkelijk alles mogelijk bij Het Ei van Columbus.

In de zomer beschikken wij over een prachtig en ruim aangelegd terras midden in de bossen. Buiten trouwen is dan zeer aan te raden. Met partytenten, muziek en vuurkorven is gezelligheid tot in de late uurtjes gegarandeerd. En in de winter gezellig bij een warm haardvuur, in ons gezellige en warm aangeklede restaurant.

Aansluitend een overheerlijk diner, buffet of misschien wel een barbecue? En wat dacht u van een onvergetelijke feestavond met uw favoriete band? Zelfs de jongste gasten hoeven zich bij het Ei van Columbus niet te vervelen: knutselen, spelletjes spelen of op het springkussen. Kijk vooral eens op de pagina ”arrangementen” om meer inspiratie op te doen!

Trouwlocatie Veluwe in Beekbergen
Trouwen op trouwlocatie Apeldoorn

Top trouw-deal

13.30 Ontvangst gasten
14.00 Ceremonie in de tuin
14.45 toast met prosecco
15.00 taart aansnijden/koffie-thee
16.00 foto’s/hapjes/drankjes
17.30 3-gangen diner/koud-warm buffet 19.30 grand dessert
20.30 feestavond/hapjes/drankjes
00.30 late night snack

PRIJS            | € 3750,-

Meerprijs per daggast: € 60,00- Meerprijs per avondgast: € 27,50-

 

Super trouw-deal

Trouwen op andere locatie, kerk/gemeentehuis
15.00 Ontvangst gasten
15.15 toast met prosecco
15.30 taart aansnijden/koffie-thee
16.00 foto’s/hapjes/drankjes
18.00 2-gangen diner/koud-warm buffet 20.30 feestavond/hapjes/drankjes
00.30 afsluiten

PRIJS            | € 3450,-

Meerprijs per daggast: € 52,50 Meerprijs per avondgast: € 25,50

 

Meer informatie?

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een bruiloft van 20 daggasten 90 avondgasten (inclusief bruidspaar). Deze arrangementen zijn enkel bedoeld als suggesties. Natuurlijk zijn jullie persoonlijke wensen doorslaggevend voor de uiteindelijke samenstelling. Maakt u voor meer informatie over onze bijzondere trouwlocatie op de Veluwe een afspraak, zodat wij onder het genot van een kopje koffie, voor u een passende offerte kunnen maken.