feestlocatie apeldoorn
feestlocatie
personeelsfeest, verjaardagsfeest of reünie apeldoorn

Feestlocatie Apeldoorn

Iets te vieren en op zoek naar een mooie en betaalbare feestlocatie in gemeente Apeldoorn met ruime mogelijkheden? Welkom bij het feestlocatie het Ei van Columbus, waar u in een ontspannen en warme setting een onvergetelijk feest voor al uw vrienden, familie, collega’s en/of kennissen kunt organiseren. Het is ons doel om binnen ieders budget een passend feest te verzorgen. De vraag die daarbij leidend is: wat zijn úw wensen?

Dé feestlocatie in Apeldoorn voor elk feest

Onze feestlocatie bevindt zich op de natuurrijke Veluwe en is uitermate geschikt voor bijna alle soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten. Van kleine en intieme familiereünies of recepties, een netwerkevenement, personeelsfeest of een zakelijke borrel, tot een uitbundig en groot verjaardagsfeest in Apeldoorn voor vrienden, kennissen, collega’s en familie. Zelfs voor een onvergetelijk en romantisch bruiloftsfeest kunt u bij ons terecht. Onze locatie leent zich namelijk ook perfect als romantische trouwlocatie op de Veluwe.

Wat voor feest u ook wilt organiseren, uw persoonlijke wensen staan bij ons altijd voorop. Wij zullen er alles aan doen om er voor u en uw gasten een onvergetelijke dag of avond van te maken. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. En niet geheel onbelangrijk, tegen zeer betaalbare prijzen!

Uitgebreide mogelijkheden

Van een kleinschalig feest met een intiem gezelschap, tot een groot en uitbundig feest met live muziek, optredens en 350 genodigden, door de unieke ligging is werkelijk alles mogelijk bij Het Ei van Columbus. In de zomer beschikken wij over een prachtig en ruim aangelegd terras midden in de Veluwse bossen. Met partytenten, muziek en vuurkorven is intieme gezelligheid tot in de late uurtjes gegarandeerd. En in de winter knus bij een warm haardvuur, in ons gezellige en warm aangeklede restaurant.

Bijna alle aanvullende wensen kunnen worden waargemaakt: uw favoriete muziek gespeeld door een live bandje, vuurkorven of een luxe biertap met de lekkerste soorten bier. Indien gewenst kunnen wij voor uw jongste gasten een kinderhoekje met knutselspullen en een film verzorgen. Zelfs in onze tuin staat permanent een springkussen.

Onze koks en bediening zorgen daarbij ook voor een feestje voor de smaakpapillen, met een ruime keuze aan maaltijden, snacks en/of drankjes. Aangezien wij ook een restaurant zijn, zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Wat dacht u van een overheerlijk diner, buffet of misschien wel een barbecue in de zomer? Of een gezellige high-tea of een borrel met lekkere hapjes?

Over onze locatie

Het Ei van Columbus is een feestlocatie in Beekbergen (Gemeente Apeldoorn) die zich perfect leent voor elke feestelijke aangelegenheid tot ongeveer 350 personen. Onze locatie is dankzij haar centrale ligging in Nederland goed bereikbaar voor al uw gasten. Daarbij beschikken wij over zeer ruime parkeergelegenheid.

Uw feest bij het Ei van Columbus?

Wil je een groot evenement organiseren, zoals een bruiloft of personeelsfeest? Maar wil je ook dat de locatie betaalbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan! Meer weten of onze feestlocatie en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

gezellig feest