Feesten & partijen

Onvergetelijk personeelsfeest of verjaardagsfeest in Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een onvergetelijk personeelsfeest of verjaardagsfeest in Apeldoorn? Of wilt u een familiereünie organiseren en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? U bent bij “Het Ei van Columbus” aan het goede adres.

Uw wensen staan voorop!

Op deze website vindt u veel informatie, maar graag willen wij nog eens benadrukken dat het verzorgen van een feest maatwerk blijft. Uw persoonlijke wensen staan altijd voorop en zijn leidend voor de definitieve invulling.

Binnen ieders budget een passend feest

Onze doelstelling is om binnen ieders budget een passend feest te verzorgen. In een persoonlijk gesprek over uw wensen komt dit het beste tot zijn recht.

Onze accommodatie is uitermate geschikt voor:

– Diners tot ongeveer 120 personen 
Buffetten tot ongeveer 150 personen, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden, waaronder een stamppottenbuffet, een broodmaaltijd, een brunch buffet of een BBQ-buffet.
– Van 1 mei tot 1 oktober kunnen wij onze capaciteit verdubbelen d.m.v. sfeervolle party tenten
– Bijna alle aanvullende wensen kunnen worden waargemaakt: een gezellig bandje, vuurkorven of een luxe biertap. 
Desgewenst kunnen wij voor onze kleinste gasten een kinderhoekje met knutselspullen en een film verzorgen. Zelfs in onze tuin staat permanent een springkussen.

Uw personeelsfeest of verjaardagsfeest in regio Apeldoorn bij het Ei van Columbus? Bel of mail voor meer informatie 055 – 5061498

info@heteivancolumbus.nl

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Willemijn Hars

Restaurant het Ei van Columbus

Vraag een offerte aan

Wil je een groot evenement organiseren, zoals een bruiloft of personeelsfeest? Maar wil je ook dat de locatie betaalbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan!