Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 11 
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise

Carpaccio van hert € 11
met Reypenaer VSOP, rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise

Spicy garnalen  € 11
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen

Vitello tonnato € 11
Kalfshaas / kappertjes / ansjovis / tonijnmayonaise

Herfstsalade € 11
met bospaddenstoelen, little gem, noten, oude kaas en truffel

 

 

Salade geitenkaas € 11

Gekarameliseerde appel / rode biet / balsamico / honing / noten

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €29,50
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Steak “Black Angus” € 25,00
Van de BBQ met rode port of gorgonzolasaus

Sate “Columbus” € 18,25
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng

Wagyu Burger “Columbus” € 16,95
Frites van zoete aardappel / spek / cheddar / Indische uitjes

Witloftaartje € 16,50
Met blauwschimmelkaas, peer en walnoot

Kabeljauw € 21,00
Op de huid gebakken / groene asperges / hollandaisesaus

Kaasfondue € 16,50

Crudité / brood

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Dame Blanche  € 7,50

Cheesecake van stroopwafel / hazelnootijs € 7,50

Coupe Krokant / hazelnoot-, praline en chocolade-ijs / slagroom € 7,50

Appeltaart / huisgemaakt / kaneel-ijs / vanillesaus / slagroom € 7,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 7,00

Spanish Coffee (Tia Maria) € 7,00

Italian Coffee (Amaretto) € 7,00

French Coffee (Grand Marnier) € 7,00