Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 14
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise

Steak tartaar € 14
sjalot / cornichons / kappertjes / eidooier

Spicy garnalen € 13
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen / chilisaus / ciabatta

Bistro champignons € 12
gegratineerd met Gruyere

Herfstsalade € 13
Bospaddenstoelen / noten / reypenaer / truffelmayonaise

 

 

Gerookte zalm € 13

met garnalenkroketjes en kroepoek van wasabi

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €37,00
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Steak “Sambal” € 32,50
Black angus / sambalsaus

Sate “Columbus” € 22,50
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng

Wildstoof € 25,50

Hert / aardappelpuree / stoofpeer

Plaattaart  € 21,95
zoete aardappel / rode biet / muhammara / feta

Zeebaars € 26,50
tagliatelle / pesto / tomaat / Parmezaan

Biefstukjes van het Chef € 25,50

Bourgondische champignonsaus / spekjes / of pepersaus

Hertenbiefstuk €28,50

Bospaddenstoelen / stoofpeer / romige cranberry-pepersaus

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Dame Blanche  € 7,50

Creme Brulee  € 7,50

Pavlova / Meringue / rood fruit / vanille-ijs € 9,50 

Oreo cheesecake / karamelsaus / roomijs van witte chocolade € 9,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 8,50

Spanish Coffee (Tia Maria) € 8,50

Italian Coffee (Amaretto) € 8,50

French Coffee (Grand Marnier) € 8,50