Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 11 
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico 

Champignons “Dordogne” € 9
In bierbeslag gefrituurd met knoflook- en kerriemayonaise

Spicy garnalen  € 11
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen

Franse Uiensoep € 7
Scheutje room

Visplankje € 11
Met makreelmousse, garnalenkroketjes en wonton met gerookte zalm en wakame

 

 

Gerookte Ierse rib-eye € 11
Met truffelmayonaise en Reypenaer VSOP

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €29,50
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

8Steak “Black Angus” € 27,00
Van de BBQ met rode port of gorgonzolasaus

Zalmfilet € 21
Met groene asperges en hollandaisesaus

Varkenshaasmedaillons € 18,50
Met krokante pancetta en paddenstoelen-roomsaus

Witloftaartje € 16
Met blauwschimmelkaas, peer en walnoot

Eendenborst € 18,50
Met witlof en gekarameliseerde jus

Columbus Saté € 17,50

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Coupe Columbus / aardbeien / vanille-ijs / slagroom € 7,50

Café Glacé / koffie / roomijs / Tia Maria € 7,50

Crème brulee   € 7,50

Coupe Krokant / hazelnoot-, praline en chocolade-ijs / slagroom € 7,50

Appeltaart / huisgemaakt / kaneel-ijs / vanillesaus / slagroom € 7,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 7,00

Spanish Coffee (Tia Maria) € 7,00

Italian Coffee (Amaretto) € 7,00

French Coffee (Grand Marnier) € 7,00