Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 11 
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico 

Bistro Champignons € 9
In een kruidensaus gegratineerd met Beemster (V)

Spicy garnalen  € 11
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen

Franse Uiensoep € 7
Scheutje room

Salade met gerookte kip € 11
Met suikersla, avocado, ei, croutons, spek en kerriemayonaise

 

 

Vitello tonnato € 11
Gebraden kalfshaas met kappertjes en tonijnmayonaise

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €29,50
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Steak “Black Angus” € 27,00
Van de BBQ met rode port of gorgonzolasaus

Kabeljauwfilet € 21
Met groene asperges en hollandaisesaus

Varkenshaasmedaillons € 18,50
Met krokante pancetta en paddenstoelen-roomsaus

Kaasfondue € 16
Met crudité en desembrood

Heel kippetje uit de oven € 17,50
Met groentenratatouille en hoisinsaus

 

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Coupe Columbus / aardbeien / vanille-ijs / slagroom € 7,50

Café Glacé / koffie / roomijs / Tia Maria € 7,50

Crème brulee   € 7,50

Coupe Krokant / hazelnoot-, praline en chocolade-ijs / slagroom € 7,50

Appeltaart / huisgemaakt / kaneel-ijs / vanillesaus / slagroom € 7,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 7,00

Spanish Coffee (Tia Maria) € 7,00

Italian Coffee (Amaretto) € 7,00

French Coffee (Grand Marnier) € 7,00