Menukaart
Voorgerechten
Carpaccio Pesto € 13
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise
Beef Tataki € 13
gedroogde ui / knoflookchips / ponzudressing
Spicy garnalen € 13
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen / chilisaus / ciabatta
Buikspek Piri Piri € 13
Creme van pompoen / chuncky salsa
Herfstsalade € 13
Bospaddenstoelen / Reypenaer VSOP / noten / truffelmayonaise
Gerookte zalm € 13
met garnalenkroketjes
Weekmenu
Wekelijks wisselend 3 gangen menu €37,00
(zie bord naast de openhaard of op het terras)
Hoofdgerechten
Buttersteak € 29,50
Sambaljus / groente / schuim van paddenstoel
Sate “Columbus” € 21,50
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng
Hertenbiefstuk € 27,50
Bospaddenstoelen / stoofpeer / saus van zwarte truffel
Truffelpasta € 18,95
Ravioli / groente / schuim van Parmezaan / groene asperge
Zalmfilet € 24,50
groenten / luchtige creme van groene kruiden
Biefstukjes van het huis € 24,50
groene pepersaus of gorgonzolasaus
Eendenborst € 24,50
Kindermenu
Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50
Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25
Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25
Nagerechten
Dame Blanche € 7,50
Creme Brulee € 7,50
Pavlova / Meringue / rood fruit / vanille-ijs € 9,50
Oreo cheesecake / karamelsaus / roomijs van witte chocolade € 9,50
Speciale Koffie:
Irish Coffee (Whisky) € 8,50
Spanish Coffee (Tia Maria) € 8,50
Italian Coffee (Amaretto) € 8,50
French Coffee (Grand Marnier) € 8,50