Menukaart
Voorgerechten
Carpaccio Pesto € 14
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise
Steak tartaar € 14
sjalot / cornichons / kappertjes / eidooier
Spicy garnalen € 13
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen / chilisaus / ciabatta
Bistro champignons € 12
gegratineerd met Gruyere
Herfstsalade € 13
Bospaddenstoelen / noten / reypenaer / truffelmayonaise
Gerookte zalm € 13
met garnalenkroketjes en kroepoek van wasabi
Weekmenu
Wekelijks wisselend 3 gangen menu €37,00
(zie bord naast de openhaard of op het terras)
Hoofdgerechten
Steak “Sambal” € 32,50
Black angus / sambalsaus
Sate “Columbus” € 22,50
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng
Wildstoof € 25,50
Hert / aardappelpuree / stoofpeer
Plaattaart € 21,95
zoete aardappel / rode biet / muhammara / feta
Zeebaars € 26,50
tagliatelle / pesto / tomaat / Parmezaan
Biefstukjes van het Chef € 25,50
Bourgondische champignonsaus / spekjes / of pepersaus
Hertenbiefstuk €28,50
Bospaddenstoelen / stoofpeer / romige cranberry-pepersaus
Kindermenu
Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50
Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25
Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25
Nagerechten
Dame Blanche € 7,50
Creme Brulee € 7,50
Pavlova / Meringue / rood fruit / vanille-ijs € 9,50
Oreo cheesecake / karamelsaus / roomijs van witte chocolade € 9,50
Speciale Koffie:
Irish Coffee (Whisky) € 8,50
Spanish Coffee (Tia Maria) € 8,50
Italian Coffee (Amaretto) € 8,50
French Coffee (Grand Marnier) € 8,50