Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 11 
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico 

Carpaccio Truffel € 11
truffelmayonaise en Reypenaer VSOP

Spicy garnalen  € 11
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen

Tomatensoep € 7
Scheutje room

Caesar Salade € 10
pan sucre / gegrilde kip / ei / croutons / spek / ansjovis / tonijnmayonaise

 

Wrap met Pekingeend € 10
Hoisin / wasabimayonaise / chutney van mango

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €29,50
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Steak “Black Angus” € 26
Peper of Gorgonzolasaus

3 gebakken slibtongetjes € 21
Remouladesaus

Varkenshaasmedaillons € 18,50
Pancetta / paddenstoelen / truffeljus

Taartje van spinazie € 16
Grieks salade

Columbus Saté € 17,50
Varkenshaas / atjar tjampoer / seroendeng / kroepoek / Indische uitjes

 

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Coupe Columbus / vers fruit / vanille-ijs / slagroom € 7,50

Moeleux au chocolat / chocoladetaartje / vanille-ijs / slagroom € 7,50

Crème brulee   € 7,50

Coupe Krokant / hazelnoot-, praline en chocolade-ijs / slagroom € 7,50

Appeltaart / huisgemaakt / kaneel-ijs / vanillesaus / slagroom € 7,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 7,00

Spanish Coffee (Tia Maria) € 7,00

Italian Coffee (Amaretto) € 7,00

French Coffee (Grand Marnier) € 7,00