Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 13
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise

Beef Tataki € 13
gedroogde ui / knoflookchips / ponzudressing

Spicy garnalen € 13
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen / chilisaus / ciabatta

Buikspek Piri Piri € 13
Creme van pompoen / chuncky salsa

Herfstsalade € 13
Bospaddenstoelen / Reypenaer VSOP / noten / truffelmayonaise

 

 

Gerookte zalm € 13

met garnalenkroketjes

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €37,00
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Buttersteak € 29,50
Sambaljus / groente / schuim van paddenstoel

Sate “Columbus” € 21,50
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng

Hertenbiefstuk € 27,50
Bospaddenstoelen / stoofpeer / saus van zwarte truffel

Truffelpasta € 18,95
Ravioli / groente / schuim van Parmezaan / groene asperge

Zalmfilet € 24,50
groenten / luchtige creme van groene kruiden

Biefstukjes van het huis € 24,50

groene pepersaus of gorgonzolasaus

Eendenborst € 24,50

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Dame Blanche  € 7,50

Creme Brulee  € 7,50

Pavlova / Meringue / rood fruit / vanille-ijs € 9,50 

Oreo cheesecake / karamelsaus / roomijs van witte chocolade € 9,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 8,50

Spanish Coffee (Tia Maria) € 8,50

Italian Coffee (Amaretto) € 8,50

French Coffee (Grand Marnier) € 8,50