Menukaart

 Voorgerechten

Tonijn “pizza” € 11
knapperige bodem – kikkoman – gember 

Carpaccio van Ossenhaas € 11
ossenhaas – pesto – Parmezaanse kaas 

Gerookte Rib-Eye € 11
Reypenaer VSOP – creme van truffel – toast

Spicy garnalen  € 10,75
knoflook – bosui – rode peper 

Visplankje € 10,75
garnalenkroketje – forel – gerookte zalm

Wildzwijnsplankje € 9,75
Rilette – bitterbal – coppa – geroosterd suikerbrood

Champignons Columbus € 8,75
Dordogne – Knoflooksaus – kerriemayonaise (V) 

Wintersalade € 9,75
Geitenkaas – noten – druiven frambozendressing

Salade surf & turf  € 12,50
Ossenhaas puntjes – garnalen – Oosters

 

SOEPEN:

Uiensoep (V) € 6,75
Kaascrouton – rozemarijn 

Tomatensoep (V) € 6,50
Tomaat – basilicum – room 

Mosterdsoep (kan V) € 6,50
Uitgebakken spekjes – appel 

Knoflooksoep (V) € 6,50

A la carte

 Special Menu:
Proeverij – Steak Black Angus – Proeverij € 39,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas € 28,50
Super malse steak – saus naar keuze

Hertenbiefstuk € 23,50
Kastanjechampignons – veenbessensaus 

Spare ribs € 19,50
Marinade met piripiri – honing – kikkoman

Sukade “Black Angus” € 19,95
Langzaam gegaard – saus van Pedro Ximinez

Biefstukjes van het huis € 20,50
spekjes – champignons – gorgonzola saus

Geconfijte eendenbout € 18,50
witte kool salade – rode port saus

Slibtongetjes € 20,50
3 stuks – remouladesaus

Zalmfilet € 20,50
Teriyaki Style

Zeetong € 35,00
500-600 gram

Kaasfondue € 15,50
Brood – crudite (V)

Witloftaart € 18,00
Blauwschimmelkaas – walnoten (V)

 

Nagerechten

Chocoladetaartje / roomijs van vanille / slagroom € 6,75

Sticky Toffee taart met toffee saus € 6,75

Wentelteefjes / suikerbrood / walnotenroomijs  / slagroom € 6,50

Kaasplankje  € 9,25

Creme Brulee / roomijs van vanille € 6,50

Coupe Columbus / roomijs van chocolade / vanille / stracciatella € 6,75