Menukaart

 Voorgerechten

Vitello tonato € 10
kalfshaas – kappertjes – tonijnmayonaise

Carpaccio van Ossenhaas € 10
ossenhaas -pesto-Parmezaanse kaas 

Carpaccio van hert € 10
Reypenaer VSOP – creme van truffel 

Spicy garnalen olijfolie € 10
knoflook-prei-rode peper 

Visplankje zalm € 10,50
garnalenkroketje – makreel 

Wildzwijnsplankje € 9,50
pate – bitterbal – coppa 

Bistro Champignons € 8
Groene kruiden – Parmezaan gratin 

Herfstsalade € 9
oesterzwammen – Reypenaer – noten – truffelmayonaise

Salade surf & turf  € 10
Carpaccio – garnalen – Oosters

 

SOEPEN:

Uiensoep (V) € 6
Kaascrouton – rozemarijn 

Tomatensoep (V) € 6
Tomaat – basilicum – room 

Mosterdsoep (kan V) € 6
Uitgebakken spekjes – appel 

Pompoensoep (V) € 6

A la carte

 Special Menu:
Proeverij – Steak Black Angus – Proeverij € 39,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas € 27,50
Super malse steak – saus naar keuze

Rib-eye (250gr) € 26,50
Argentijns – gegrild – bearnaisesaus 

Columbussaté € 17,50
kroepoek – atjar – seroendeng 

Sukade “Black Angus” € 24,50
Saus van zwarte truffel

Spies “Bali” € 20,50
Ossenhaas – sesam soja dipsaus

Mac Columbus € 15,50
100% angus – bacon – cheddar – saus

Eendenborst € 20,50
Appelstroop – wasabinoten

Zalmfilet € 20,50
Teriyaki Style

Sliptongetjes (3stuks) € 20,50
Remouladesaus

Vis € dagprijs
Vis van de dag – vraag de bediening

Kaasfondue € 15,50
Brood – crudite V

Pastasalade € 14,00
Feta – olijven – champignons – rucola

Witloftaart € 18,00
Blauwschimmelkaas – walnoten V

 

Nagerechten

Chocoladetaartje / roomijs van vanille / slagroom € 6,75

Tira Misu € 6,75

Appeltaart / warm / roomijs van kaneel / slagroom € 6,50

Cheesecake / New York Style / sorbet van cassis € 6,50

Creme Brulee / rietsuiker / roomijs van vanille € 6,50

Coupe Columbus / roomijs van chocolade / vanille / stracciatella € 6,50