Menukaart

 Voorgerechten

 

Carpaccio Pesto € 12
Ossenhaas / pesto / Parmezaan / balsamico of met truffelmayonaise

Steak Tartaar € 12
Klassiek bereid met crostini’s

Spicy garnalen € 11
Knoflook / rode pepers / bosui / citroen / chilisaus / ciabatta

Wildplankje € 12
gerookte hert / reepate / wildzwijnsham / bitterbal van hert

Herfstsalade € 11
bospaddenstoelen / noten / Reypenaer VSOP / truffelmayonaise

 

 

Gerookte zalm € 11

met garnalenkroketjes

Weekmenu

Wekelijks wisselend 3 gangen menu €29,50
(zie bord naast de openhaard of op het terras)

Hoofdgerechten

Steak “Black Angus” € 27,50
Van de BBQ met cafe beurre de Paris

Sate “Columbus” € 19,50
Varkenshaas / kroepoek / atjar / seroendeng

Hertenbiefstuk € 24,95
bospaddenstoelen / stoofpeer / saus van veenbessen

Plaattaart € 17,95
met zoete aardappel, biet en muhammara

Zeebaarsfilet € 23,50
met kruidige couscous en limoensaus

Biefstukjes van het huis € 23,50

Saus van zwarte truffel

 

 

Kindermenu

Tomatensoepje of Fruitspiesje € 4,50

Kipnuggets, frikandel of kroket / frites / mayonaise / appelmoes € 9,25

Kinderijsje/ aardbeien milkshake €4,25

Nagerechten

Dame Blanche  € 7,50

Creme Brulee  € 7,50

Coupe Krokant / hazelnoot-, praline en chocolade-ijs / slagroom € 7,50

Appeltaart / huisgemaakt / kaneel-ijs / vanillesaus / slagroom € 7,50

 

Speciale Koffie:

Irish Coffee (Whisky) € 7,00

Spanish Coffee (Tia Maria) € 7,00

Italian Coffee (Amaretto) € 7,00

French Coffee (Grand Marnier) € 7,00