Kerst 2018

Vroegboekkorting

Indien u reserveert en de menu keuzes doorgeeft voor 5 december, krijgt u €2,50 p.p. korting.

1e kerstdag:
Middagdiner, 14.30 uur, €37,50
Avonddiner, 19.30 uur, €39,50

2e kerstdag
Brunchbuffet, 12.00 uur, €35,00
Avonddiner, 18.30 uur, €39,50

 Voorgerechten

Vis op drie manieren:  wonton met gerookte zalm /spicy garnalen/garnalenkroketje

Wildzwijnsplankje:  wildzwijnspate/ -ham / -bitterbal/ vijgencompote/ geroosterd suikerbrood

Carpaccio van Ossenhaas:  pesto /Parmezaanse kaas /balsamico

Winter salade: bospaddenstoelen / walnoten / truffelmayonaise / Parmezaanse kaas (V )

Soepen proeverij: Drie verschillende kleine soepen (kan V)

Hoofdgerechten

Hert: Biefstuk/stoofpotje/bospaddenstoelen /puree/ jeneverbessensaus

Biefstukjes van het huis: champignons/ rode ui/spekjes/aardappelchips/truffeljus

Varkenshaas:  pancetta/rosevallaardappel /paddenstoelenroomsaus

Brocoli – geitenkaas taartje:  hazelnoten/rozemarijn/honing (V)

Kabeljauwfilet:  doperwten/groene asperges/peulen/basilicumolie/Hollandaise saus

Nagerechten

Nagerechten:

Creatie van de Chef

Kaasplankje (+€ 2,50 p.p. ):

Kindermenu Kerst

Voorgerechten:

Tomatensoep met balletjes

Vers fruit salade

Hoofdgerechten:

Columbus saté geserveerd met friet

Hamburger “Columbus” geserveerd met friet

Nagerecht:

Kinderijsje met verrassing

Brunchbuffet

  • Mosterdsoep met appel en spekjes / Tomatensoep(V)
  • Salade met bleekselderij, gerookte kip, cashewnoten en ananas
  • Griekse salade met feta en olijven
  • Mediterrane salade met aubergine, courgette, paprika, mozzarella en pesto
  • Visschaal met zalmforel, gerookte zalm, garnalen, haring, makreel
  • Vleeswarenplankje met seranoham, spinata romana, wildzwijnsham
  • Carpaccio van ossenhaas
  • Provençaalse champignons gegratineerd met kaas
  • Stoofpotje van hert
  • Langzaam gegaarde varkenslende met stroperige jus
  • Biefstukjes van het huis met pepersaus en truffelsaus
  • zalmfilet
  • Roerbakgroente
  • Rosevall aardappeltjes
  • Vlaamse friet
  • Luxe broden met boter, kruidenboter, aioli, en tapenades
  • Voor de kids zijn er op het buffet mini snacks, friet, sausjes
  • Feestelijk dessert (uitgeserveerd)

Dessert

Ons buffet wordt afgesloten met een lekker dessert van de Chef. Uiteraard hebben we voor de kinderen een leuk dessert met verrassing.